Internet och Kabel-TV

Kabel-TV

Samtliga våra lägenheter är anslutna till kabel-TV nätet. Önskar Ni se kabel-TV kontaktar ni Telenor på telefon 020-222 222 och tecknar ett abonnemang. Felanmälan på kabel-TV nätet görs på samma telefonnumer.

Internet

I dagsläget finns fyra olika möjligheter att koppla upp sig mot Internet i våra fastigheter. Här nedan följer en kort beskrivning av alternativen.

Internet via fastighetsnätet

Under 2014 lät vi dra in ett fastighetsnät i samtliga våra fastigheter. I dagsläget har Telenor ensamrätt att drifta nätet.

För aktuella priser och abonnemangsformer kontakta Telenors kundtjänst på tel. 020-222 222 eller besök deras hemsida på www.telenor.se

Internet via Kabel-TV nätet

För dig som bor hos oss, eller flyttar till Ohlssons Fastigheter erbjuder vi nu mervärde i fast uppkoppling mot Internet. Samtliga våra lägenheter är fast uppkopplade mot Internet via kabel-TV nätet med Telenor som operatör. Lycksele blev en av de första kommunerna i landet där det är möjligt att koppla upp sig mot Internet via kabel-TV nätet. För att kunna utnyttja tjänsten behöver du ett Internet-abonnemang från Telenor. För mer information kontakta Telenors-kundtjänst på tel. 020-222 222.

För aktuella priser och abonnemangsformer kontakta Telenors kundtjänst på tel 020-222 222 eller besök deras hemsida på www.telenor.se

Internet via det fasta telefonnätet (ADSL) och mobilt bredband

Ett flertal Internetoperatörer erbjuder Internetuppkoppling via det vanliga telefonnätet. Hastigheter över 24Mbit kan förekomma. Kontakta någon av de kända tele-/Internetoperatörerna och fråga om de kan erbjuda Internetuppkoppling via ADSL i din lägenhet. Ett annat alternativ är mobilt bredband som de flesta teleoperatörer tillhandahåller.